T. Elmessery Et Al. , "Balık İşleme Atığı Yağı Emülsiyonunun Karakterizasyonu," Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, 2016
Elmessery, T. Et Al. 2016. Balık İşleme Atığı Yağı Emülsiyonunun Karakterizasyonu. Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , (İstanbul, Turkey).
Elmessery, T., ALTUNTAŞ, Ü., & ÖZÇELİK, B., (2016). Balık İşleme Atığı Yağı Emülsiyonunun Karakterizasyonu . Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Turkey
Elmessery, Tamer, Ümit Altuntaş, And Beraat Özçelik. "Balık İşleme Atığı Yağı Emülsiyonunun Karakterizasyonu," Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Turkey, 2016
Elmessery, Tamer Et Al. "Balık İşleme Atığı Yağı Emülsiyonunun Karakterizasyonu." Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, 2016
Elmessery, T. ALTUNTAŞ, Ü. And ÖZÇELİK, B. (2016) . "Balık İşleme Atığı Yağı Emülsiyonunun Karakterizasyonu." Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Tamer Elmessery Et Al. }, title={Balık İşleme Atığı Yağı Emülsiyonunun Karakterizasyonu}, congress name={Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2016}}