Citation Formats
Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. N. DİKMETAŞ Et Al. , "Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri," Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.7, no.1, pp.274-283, 2019

DİKMETAŞ, D. N. Et Al. 2019. Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri. Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.7, no.1 , 274-283.

DİKMETAŞ, D. N., KONUŞUR, G., MUTLU İNGÖK, A., gülsünoğlu, z., & KARBANCIOĞLU GÜLER, H. F., (2019). Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri. Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.7, no.1, 274-283.

DİKMETAŞ, Dilara Et Al. "Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri," Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.7, no.1, 274-283, 2019

DİKMETAŞ, Dilara N. Et Al. "Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri." Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.7, no.1, pp.274-283, 2019

DİKMETAŞ, D. N. Et Al. (2019) . "Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri." Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.7, no.1, pp.274-283.

@article{article, author={Dilara Nur Dikmetaş Et Al. }, title={Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri}, journal={Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2019, pages={274-283} }