E. Demircan Et Al. , "Elma suyu atıklarının değerlendirilmesi: Antioksidan eldesi ve nanolipozom uygulamaları," Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.132, 2016
Demircan, E. Et Al. 2016. Elma suyu atıklarının değerlendirilmesi: Antioksidan eldesi ve nanolipozom uygulamaları. Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , (İstanbul, Turkey), 132.
Demircan, E., Işık, B. Ş., Kasapoğlu, K. N., & Özçelik, B., (2016). Elma suyu atıklarının değerlendirilmesi: Antioksidan eldesi ve nanolipozom uygulamaları . Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi (pp.132). İstanbul, Turkey
Demircan, Evren Et Al. "Elma suyu atıklarının değerlendirilmesi: Antioksidan eldesi ve nanolipozom uygulamaları," Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Turkey, 2016
Demircan, Evren Et Al. "Elma suyu atıklarının değerlendirilmesi: Antioksidan eldesi ve nanolipozom uygulamaları." Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.132, 2016
Demircan, E. Et Al. (2016) . "Elma suyu atıklarının değerlendirilmesi: Antioksidan eldesi ve nanolipozom uygulamaları." Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, p.132.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Evren Demircan Et Al. }, title={Elma suyu atıklarının değerlendirilmesi: Antioksidan eldesi ve nanolipozom uygulamaları}, congress name={Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2016}, pages={132} }