E. AYDIN Et Al. , "Enzim Uygulamasının Siyah Üzüm ve Ahududu Sularının Kimyasal Özellikleri, Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Toplam Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey, 2016
AYDIN, E. Et Al. 2016. Enzim Uygulamasının Siyah Üzüm ve Ahududu Sularının Kimyasal Özellikleri, Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Toplam Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Turkey).
AYDIN, E., SARIKAYA, Ö., ÇATALKAYA, G., & KAHVECİ KARINCAOĞLU, D., (2016). Enzim Uygulamasının Siyah Üzüm ve Ahududu Sularının Kimyasal Özellikleri, Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Toplam Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Turkey
AYDIN, EZGİ Et Al. "Enzim Uygulamasının Siyah Üzüm ve Ahududu Sularının Kimyasal Özellikleri, Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Toplam Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Turkey, 2016
AYDIN, EZGİ Et Al. "Enzim Uygulamasının Siyah Üzüm ve Ahududu Sularının Kimyasal Özellikleri, Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Toplam Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey, 2016
AYDIN, E. Et Al. (2016) . "Enzim Uygulamasının Siyah Üzüm ve Ahududu Sularının Kimyasal Özellikleri, Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Toplam Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EZGİ AYDIN Et Al. }, title={Enzim Uygulamasının Siyah Üzüm ve Ahududu Sularının Kimyasal Özellikleri, Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Toplam Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2016}}