Citation Formats
20. Yüzyılda İstanbul ve Berlin ‘in Su temini ve Atıksu Giderimindeki sorunlar ve çözüm önerileri (8.-10. Aralık 1997 İstanbul ) Bildiriler Kitabı,
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. Yonsel. 20. Yüzyılda İstanbul ve Berlin ‘in Su temini ve Atıksu Giderimindeki sorunlar ve çözüm önerileri (8.-10. Aralık 1997 İstanbul ) Bildiriler Kitabı,. İstanbul: İtü -İnşaat Fakültesi Matbaası1998, pp.122

Yonsel, F. 1998. 20. Yüzyılda İstanbul ve Berlin ‘in Su temini ve Atıksu Giderimindeki sorunlar ve çözüm önerileri (8.-10. Aralık 1997 İstanbul ) Bildiriler Kitabı, . İtü -İnşaat Fakültesi Matbaası, İstanbul.

Yonsel, F., (1998). 20. Yüzyılda İstanbul ve Berlin ‘in Su temini ve Atıksu Giderimindeki sorunlar ve çözüm önerileri (8.-10. Aralık 1997 İstanbul ) Bildiriler Kitabı, . İstanbul: İtü -İnşaat Fakültesi Matbaası.

Yonsel, Fatma. 20. Yüzyılda İstanbul ve Berlin ‘in Su temini ve Atıksu Giderimindeki sorunlar ve çözüm önerileri (8.-10. Aralık 1997 İstanbul ) Bildiriler Kitabı, . İstanbul: İtü -İnşaat Fakültesi Matbaası, 1998

Yonsel, Fatma. 20. Yüzyılda İstanbul ve Berlin ‘in Su temini ve Atıksu Giderimindeki sorunlar ve çözüm önerileri (8.-10. Aralık 1997 İstanbul ) Bildiriler Kitabı, . İtü -İnşaat Fakültesi Matbaası, 1998.

Yonsel, F. (1998) 20. Yüzyılda İstanbul ve Berlin ‘in Su temini ve Atıksu Giderimindeki sorunlar ve çözüm önerileri (8.-10. Aralık 1997 İstanbul ) Bildiriler Kitabı, . 1st edn. İstanbul: İtü -İnşaat Fakültesi Matbaası.

@book{book, author={Fatma Yonsel}, title={20. Yüzyılda İstanbul ve Berlin ‘in Su temini ve Atıksu Giderimindeki sorunlar ve çözüm önerileri (8.-10. Aralık 1997 İstanbul ) Bildiriler Kitabı,}, publisher={İtü -İnşaat Fakültesi Matbaası}, year={1998} }