A. Yücetepe Et Al. , "Sensory Properties Of Roselle Enriched Muffin Cake," Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.109, 2016
Yücetepe, A. Et Al. 2016. Sensory Properties Of Roselle Enriched Muffin Cake. Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , (İstanbul, Turkey), 109.
Yücetepe, A., Kasapoğlu, K. N., Bakkaloğlu, Z., & Özçelik, B., (2016). Sensory Properties Of Roselle Enriched Muffin Cake . Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi (pp.109). İstanbul, Turkey
Yücetepe, Aysun Et Al. "Sensory Properties Of Roselle Enriched Muffin Cake," Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Turkey, 2016
Yücetepe, Aysun Et Al. "Sensory Properties Of Roselle Enriched Muffin Cake." Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.109, 2016
Yücetepe, A. Et Al. (2016) . "Sensory Properties Of Roselle Enriched Muffin Cake." Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, p.109.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Aysun Yücetepe Et Al. }, title={Sensory Properties Of Roselle Enriched Muffin Cake}, congress name={Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2016}, pages={109} }