R. YİĞİT Et Al. , "Bitki Çaylarının Biyokimyasal Özellikleri, Biyoaktiviteleri ve Geleneksel Demleme Yöntemleri," 4. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi , 2020
YİĞİT, R. Et Al. 2020. Bitki Çaylarının Biyokimyasal Özellikleri, Biyoaktiviteleri ve Geleneksel Demleme Yöntemleri. 4. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi .
YİĞİT, R., ÇOKLAR, H., & AKBULUT, M., (2020). Bitki Çaylarının Biyokimyasal Özellikleri, Biyoaktiviteleri ve Geleneksel Demleme Yöntemleri . 4. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi
YİĞİT, Rukiye, HACER ÇOKLAR, And MEHMET AKBULUT. "Bitki Çaylarının Biyokimyasal Özellikleri, Biyoaktiviteleri ve Geleneksel Demleme Yöntemleri," 4. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 2020
YİĞİT, Rukiye Et Al. "Bitki Çaylarının Biyokimyasal Özellikleri, Biyoaktiviteleri ve Geleneksel Demleme Yöntemleri." 4. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi , 2020
YİĞİT, R. ÇOKLAR, H. And AKBULUT, M. (2020) . "Bitki Çaylarının Biyokimyasal Özellikleri, Biyoaktiviteleri ve Geleneksel Demleme Yöntemleri." 4. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={Rukiye Yiğit Et Al. }, title={Bitki Çaylarının Biyokimyasal Özellikleri, Biyoaktiviteleri ve Geleneksel Demleme Yöntemleri}, congress name={4. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi}, city={}, country={}, year={2020}}