N. P. Mansuroğlu Et Al. , "Maltodekstrin-nohut proteini izolati matrisinde karabiber tohumu yağının püskürtmeli kurutma metodu ile enkapsülasyonu," Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.9, no.2, pp.877-882, 2020
Mansuroğlu, N. P. Et Al. 2020. Maltodekstrin-nohut proteini izolati matrisinde karabiber tohumu yağının püskürtmeli kurutma metodu ile enkapsülasyonu. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.9, no.2 , 877-882.
Mansuroğlu, N. P., Yazıcı, E., Önder, S., & CAN KARAÇA, A., (2020). Maltodekstrin-nohut proteini izolati matrisinde karabiber tohumu yağının püskürtmeli kurutma metodu ile enkapsülasyonu. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.9, no.2, 877-882.
Mansuroğlu, Nadiye Et Al. "Maltodekstrin-nohut proteini izolati matrisinde karabiber tohumu yağının püskürtmeli kurutma metodu ile enkapsülasyonu," Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.9, no.2, 877-882, 2020
Mansuroğlu, Nadiye P. Et Al. "Maltodekstrin-nohut proteini izolati matrisinde karabiber tohumu yağının püskürtmeli kurutma metodu ile enkapsülasyonu." Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.9, no.2, pp.877-882, 2020
Mansuroğlu, N. P. Et Al. (2020) . "Maltodekstrin-nohut proteini izolati matrisinde karabiber tohumu yağının püskürtmeli kurutma metodu ile enkapsülasyonu." Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.9, no.2, pp.877-882.
@article{article, author={Nadiye Pelin Mansuroğlu Et Al. }, title={Maltodekstrin-nohut proteini izolati matrisinde karabiber tohumu yağının püskürtmeli kurutma metodu ile enkapsülasyonu}, journal={Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi}, year=2020, pages={877-882} }