M. YAVUZ And B. ÖZÇELİK, "Yeni Teknolojilerin Karpuz Suyu Kalitesi Üzerine Etkisi," Drink İçecek ve Teknolojileri Dergisi , no.92, pp.76-79, 2015
YAVUZ, M. And ÖZÇELİK, B. 2015. Yeni Teknolojilerin Karpuz Suyu Kalitesi Üzerine Etkisi. Drink İçecek ve Teknolojileri Dergisi , no.92 , 76-79.
YAVUZ, M., & ÖZÇELİK, B., (2015). Yeni Teknolojilerin Karpuz Suyu Kalitesi Üzerine Etkisi. Drink İçecek ve Teknolojileri Dergisi , no.92, 76-79.
YAVUZ, Merve, And Beraat Özçelik. "Yeni Teknolojilerin Karpuz Suyu Kalitesi Üzerine Etkisi," Drink İçecek ve Teknolojileri Dergisi , no.92, 76-79, 2015
YAVUZ, Merve Y. And ÖZÇELİK, Beraat. "Yeni Teknolojilerin Karpuz Suyu Kalitesi Üzerine Etkisi." Drink İçecek ve Teknolojileri Dergisi , no.92, pp.76-79, 2015
YAVUZ, M. And ÖZÇELİK, B. (2015) . "Yeni Teknolojilerin Karpuz Suyu Kalitesi Üzerine Etkisi." Drink İçecek ve Teknolojileri Dergisi , no.92, pp.76-79.
@article{article, author={Merve Yavuz Düzgün And author={Beraat Özçelik}, title={Yeni Teknolojilerin Karpuz Suyu Kalitesi Üzerine Etkisi}, journal={Drink İçecek ve Teknolojileri Dergisi}, year=2015, pages={76-79} }