M. Özgüven And B. Özçelik, "Kakaonun işlenmesinde ve çikolata üretim prosesinde antioksidan miktarlarındaki değişim," Gıda Teknolojisi , no.17, pp.1-3, 2015
Özgüven, M. And Özçelik, B. 2015. Kakaonun işlenmesinde ve çikolata üretim prosesinde antioksidan miktarlarındaki değişim. Gıda Teknolojisi , no.17 , 1-3.
Özgüven, M., & Özçelik, B., (2015). Kakaonun işlenmesinde ve çikolata üretim prosesinde antioksidan miktarlarındaki değişim. Gıda Teknolojisi , no.17, 1-3.
Özgüven, Mine, And Beraat Özçelik. "Kakaonun işlenmesinde ve çikolata üretim prosesinde antioksidan miktarlarındaki değişim," Gıda Teknolojisi , no.17, 1-3, 2015
Özgüven, Mine And Özçelik, Beraat. "Kakaonun işlenmesinde ve çikolata üretim prosesinde antioksidan miktarlarındaki değişim." Gıda Teknolojisi , no.17, pp.1-3, 2015
Özgüven, M. And Özçelik, B. (2015) . "Kakaonun işlenmesinde ve çikolata üretim prosesinde antioksidan miktarlarındaki değişim." Gıda Teknolojisi , no.17, pp.1-3.
@article{article, author={Mine Özgüven And author={Beraat Özçelik}, title={Kakaonun işlenmesinde ve çikolata üretim prosesinde antioksidan miktarlarındaki değişim}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=2015, pages={1-3} }