S. Sedefoglu Et Al. , "Enkapsüle Edilmiş ve Serbest Formda Probiyotik Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 Suşunun Dondurma Depolama Periyodunda Stabilitesinin İncelenmesi," ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.53, no.1, pp.14-23, 2022
Sedefoglu, S. Et Al. 2022. Enkapsüle Edilmiş ve Serbest Formda Probiyotik Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 Suşunun Dondurma Depolama Periyodunda Stabilitesinin İncelenmesi. ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.53, no.1 , 14-23.
Sedefoglu, S., Ortakcı, F., & Sert, S., (2022). Enkapsüle Edilmiş ve Serbest Formda Probiyotik Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 Suşunun Dondurma Depolama Periyodunda Stabilitesinin İncelenmesi. ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.53, no.1, 14-23.
Sedefoglu, Sedat, Fatih Ortakcı, And Selahattin Sert. "Enkapsüle Edilmiş ve Serbest Formda Probiyotik Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 Suşunun Dondurma Depolama Periyodunda Stabilitesinin İncelenmesi," ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.53, no.1, 14-23, 2022
Sedefoglu, Sedat Et Al. "Enkapsüle Edilmiş ve Serbest Formda Probiyotik Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 Suşunun Dondurma Depolama Periyodunda Stabilitesinin İncelenmesi." ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.53, no.1, pp.14-23, 2022
Sedefoglu, S. Ortakcı, F. And Sert, S. (2022) . "Enkapsüle Edilmiş ve Serbest Formda Probiyotik Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 Suşunun Dondurma Depolama Periyodunda Stabilitesinin İncelenmesi." ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.53, no.1, pp.14-23.
@article{article, author={Sedat Sedefoglu Et Al. }, title={Enkapsüle Edilmiş ve Serbest Formda Probiyotik Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 Suşunun Dondurma Depolama Periyodunda Stabilitesinin İncelenmesi}, journal={ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY}, year=2022, pages={14-23} }