Ü. Altuntaş Et Al. , "Bozanın Farklı Hammaddeler Kullanılarak Üretilmesinin Fenolik İçeriğine ve Kalitesine Etkisi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.324, 2014
Altuntaş, Ü. Et Al. 2014. Bozanın Farklı Hammaddeler Kullanılarak Üretilmesinin Fenolik İçeriğine ve Kalitesine Etkisi. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 324.
Altuntaş, Ü., Berktaş, İ., & Özçelik, B., (2014). Bozanın Farklı Hammaddeler Kullanılarak Üretilmesinin Fenolik İçeriğine ve Kalitesine Etkisi . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.324). Adana, Turkey
Altuntaş, Ümit, İjlal Berktaş, And Beraat Özçelik. "Bozanın Farklı Hammaddeler Kullanılarak Üretilmesinin Fenolik İçeriğine ve Kalitesine Etkisi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
Altuntaş, Ümit Et Al. "Bozanın Farklı Hammaddeler Kullanılarak Üretilmesinin Fenolik İçeriğine ve Kalitesine Etkisi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.324, 2014
Altuntaş, Ü. Berktaş, İ. And Özçelik, B. (2014) . "Bozanın Farklı Hammaddeler Kullanılarak Üretilmesinin Fenolik İçeriğine ve Kalitesine Etkisi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, p.324.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ümit Altuntaş Et Al. }, title={Bozanın Farklı Hammaddeler Kullanılarak Üretilmesinin Fenolik İçeriğine ve Kalitesine Etkisi}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={324} }