F. Altay Et Al. , "Dondurulmuş gıdaların stabilitesi," 12. Biyoteknoloji Kongresi , Balıkesir, Turkey, pp.1, 2001
Altay, F. Et Al. 2001. Dondurulmuş gıdaların stabilitesi. 12. Biyoteknoloji Kongresi , (Balıkesir, Turkey), 1.
Altay, F., Fıratlıgil, F. E., & Evranuz, Ö., (2001). Dondurulmuş gıdaların stabilitesi . 12. Biyoteknoloji Kongresi (pp.1). Balıkesir, Turkey
Altay, Filiz, Fatma Ebru Fıratlıgil, And Özgül Evranuz. "Dondurulmuş gıdaların stabilitesi," 12. Biyoteknoloji Kongresi, Balıkesir, Turkey, 2001
Altay, Filiz Et Al. "Dondurulmuş gıdaların stabilitesi." 12. Biyoteknoloji Kongresi , Balıkesir, Turkey, pp.1, 2001
Altay, F. Fıratlıgil, F. E. And Evranuz, Ö. (2001) . "Dondurulmuş gıdaların stabilitesi." 12. Biyoteknoloji Kongresi , Balıkesir, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Filiz Altay Et Al. }, title={Dondurulmuş gıdaların stabilitesi}, congress name={12. Biyoteknoloji Kongresi}, city={Balıkesir}, country={Turkey}, year={2001}, pages={1} }