D. Kıbıcı And D. KAHVECİ, "Antep fıstığının kavrulma koşullarının Antep fıstığı yağının antioksidan özelliklerine etkisi," 2. Yabited Bitkisel Yağ Kongresi , Turkey, 2015
Kıbıcı, D. And KAHVECİ, D. 2015. Antep fıstığının kavrulma koşullarının Antep fıstığı yağının antioksidan özelliklerine etkisi. 2. Yabited Bitkisel Yağ Kongresi , (Turkey).
Kıbıcı, D., & KAHVECİ, D., (2015). Antep fıstığının kavrulma koşullarının Antep fıstığı yağının antioksidan özelliklerine etkisi . 2. Yabited Bitkisel Yağ Kongresi, Turkey
Kıbıcı, Duygu, And Derya Kahveci Karıncaoğlu. "Antep fıstığının kavrulma koşullarının Antep fıstığı yağının antioksidan özelliklerine etkisi," 2. Yabited Bitkisel Yağ Kongresi, Turkey, 2015
Kıbıcı, Duygu And KAHVECİ, Derya K. . "Antep fıstığının kavrulma koşullarının Antep fıstığı yağının antioksidan özelliklerine etkisi." 2. Yabited Bitkisel Yağ Kongresi , Turkey, 2015
Kıbıcı, D. And KAHVECİ, D. (2015) . "Antep fıstığının kavrulma koşullarının Antep fıstığı yağının antioksidan özelliklerine etkisi." 2. Yabited Bitkisel Yağ Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Duygu Kıbıcı And author={Derya Kahveci Karıncaoğlu}, title={Antep fıstığının kavrulma koşullarının Antep fıstığı yağının antioksidan özelliklerine etkisi}, congress name={2. Yabited Bitkisel Yağ Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}