Citation Formats
Food Analysis
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. ALTAY, "Gıda Analizi için reolojik İlkeler," In Food Analysis , Ankara: Springer - Nobel, 2020, pp.541-554.

ALTAY, F. Gıda Analizi için reolojik İlkeler. 2020. In Food Analysis , Springer - Nobel, Ankara, 541-554.

ALTAY, F., (2020). Gıda Analizi için reolojik İlkeler. Food Analysis (pp.541-554), Ankara: Springer - Nobel.

ALTAY, Filiz. "Gıda Analizi için reolojik İlkeler." In Food Analysis , 541-554. Ankara: Springer - Nobel, 2020

ALTAY, Filiz. "Gıda Analizi için reolojik İlkeler." Food Analysis , Springer - Nobel, 2020, pp.541-554.

ALTAY, F. (2020) "Gıda Analizi için reolojik İlkeler", Food Analysis . Ankara: Springer - Nobel.

@bookchapter{bookchapter, author ={Filiz Altay}, chaptertitle={Gıda Analizi için reolojik İlkeler}, booktitle={ Food Analysis}, publisher={Springer - Nobel}, city={Ankara},year={2020} }