I. Işık And A. Can Karaça, "Kakaolu Fındık Kremasında Yağsız Süt Tozu İkamesi Olarak Kullanılan Nohut, Kestane, Kinoa Ununun Reolojik, Tekstürel ve Duyusal Etkilerinin İncelenmesi," Türkiye 14. Gıda Kongresi; , Ankara, Turkey, pp.181, 2022
Işık, I. And Can Karaça, A. 2022. Kakaolu Fındık Kremasında Yağsız Süt Tozu İkamesi Olarak Kullanılan Nohut, Kestane, Kinoa Ununun Reolojik, Tekstürel ve Duyusal Etkilerinin İncelenmesi. Türkiye 14. Gıda Kongresi; , (Ankara, Turkey), 181.
Işık, I., & Can Karaça, A., (2022). Kakaolu Fındık Kremasında Yağsız Süt Tozu İkamesi Olarak Kullanılan Nohut, Kestane, Kinoa Ununun Reolojik, Tekstürel ve Duyusal Etkilerinin İncelenmesi . Türkiye 14. Gıda Kongresi; (pp.181). Ankara, Turkey
Işık, Işılay, And Aslı Can Karaça. "Kakaolu Fındık Kremasında Yağsız Süt Tozu İkamesi Olarak Kullanılan Nohut, Kestane, Kinoa Ununun Reolojik, Tekstürel ve Duyusal Etkilerinin İncelenmesi," Türkiye 14. Gıda Kongresi;, Ankara, Turkey, 2022
Işık, Işılay And Can Karaça, Aslı C. . "Kakaolu Fındık Kremasında Yağsız Süt Tozu İkamesi Olarak Kullanılan Nohut, Kestane, Kinoa Ununun Reolojik, Tekstürel ve Duyusal Etkilerinin İncelenmesi." Türkiye 14. Gıda Kongresi; , Ankara, Turkey, pp.181, 2022
Işık, I. And Can Karaça, A. (2022) . "Kakaolu Fındık Kremasında Yağsız Süt Tozu İkamesi Olarak Kullanılan Nohut, Kestane, Kinoa Ununun Reolojik, Tekstürel ve Duyusal Etkilerinin İncelenmesi." Türkiye 14. Gıda Kongresi; , Ankara, Turkey, p.181.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Işılay Işık And author={Aslı Can Karaça}, title={Kakaolu Fındık Kremasında Yağsız Süt Tozu İkamesi Olarak Kullanılan Nohut, Kestane, Kinoa Ununun Reolojik, Tekstürel ve Duyusal Etkilerinin İncelenmesi}, congress name={Türkiye 14. Gıda Kongresi;}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2022}, pages={181} }