D. Kıbıcı And D. KAHVECİ, "Su içinde yağ emülsiyonlarına maltodekstrin eklenmesinin, emülsiyonun fiziksel stabilitesine olan etkisi," 3. Yabited Bitkisel Yağ Kongresi , İzmir, Turkey, 2017
Kıbıcı, D. And KAHVECİ, D. 2017. Su içinde yağ emülsiyonlarına maltodekstrin eklenmesinin, emülsiyonun fiziksel stabilitesine olan etkisi. 3. Yabited Bitkisel Yağ Kongresi , (İzmir, Turkey).
Kıbıcı, D., & KAHVECİ, D., (2017). Su içinde yağ emülsiyonlarına maltodekstrin eklenmesinin, emülsiyonun fiziksel stabilitesine olan etkisi . 3. Yabited Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Turkey
Kıbıcı, Duygu, And Derya Kahveci Karıncaoğlu. "Su içinde yağ emülsiyonlarına maltodekstrin eklenmesinin, emülsiyonun fiziksel stabilitesine olan etkisi," 3. Yabited Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Turkey, 2017
Kıbıcı, Duygu And KAHVECİ, Derya K. . "Su içinde yağ emülsiyonlarına maltodekstrin eklenmesinin, emülsiyonun fiziksel stabilitesine olan etkisi." 3. Yabited Bitkisel Yağ Kongresi , İzmir, Turkey, 2017
Kıbıcı, D. And KAHVECİ, D. (2017) . "Su içinde yağ emülsiyonlarına maltodekstrin eklenmesinin, emülsiyonun fiziksel stabilitesine olan etkisi." 3. Yabited Bitkisel Yağ Kongresi , İzmir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Duygu Kıbıcı And author={Derya Kahveci Karıncaoğlu}, title={Su içinde yağ emülsiyonlarına maltodekstrin eklenmesinin, emülsiyonun fiziksel stabilitesine olan etkisi}, congress name={3. Yabited Bitkisel Yağ Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2017}}