F. P. ÖZTÜRK Et Al. , "Meyve Islahında Tüketici-Kalite-Duyusal Analiz İlişkileri ve Önemi," Meyve Islahı , vol.6, no.2, pp.45-51, 2019
ÖZTÜRK, F. P. Et Al. 2019. Meyve Islahında Tüketici-Kalite-Duyusal Analiz İlişkileri ve Önemi. Meyve Islahı , vol.6, no.2 , 45-51.
ÖZTÜRK, F. P., KAÇAL, E., KARAMÜRSEL, D., ÇAPANOĞLU GÜVEN, E., KENDİRCİ, P., & ÖZTÜRK, G., (2019). Meyve Islahında Tüketici-Kalite-Duyusal Analiz İlişkileri ve Önemi. Meyve Islahı , vol.6, no.2, 45-51.
ÖZTÜRK, FATMA Et Al. "Meyve Islahında Tüketici-Kalite-Duyusal Analiz İlişkileri ve Önemi," Meyve Islahı , vol.6, no.2, 45-51, 2019
ÖZTÜRK, FATMA P. Et Al. "Meyve Islahında Tüketici-Kalite-Duyusal Analiz İlişkileri ve Önemi." Meyve Islahı , vol.6, no.2, pp.45-51, 2019
ÖZTÜRK, F. P. Et Al. (2019) . "Meyve Islahında Tüketici-Kalite-Duyusal Analiz İlişkileri ve Önemi." Meyve Islahı , vol.6, no.2, pp.45-51.
@article{article, author={FATMA PINAR ÖZTÜRK Et Al. }, title={Meyve Islahında Tüketici-Kalite-Duyusal Analiz İlişkileri ve Önemi}, journal={Meyve Islahı}, year=2019, pages={45-51} }