A. YUMLU Et Al. , "Organik pekmez ürünü geliştirilmesi raf ömrü ve kalite parametrelerinin belirlenmesi," Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.191-192, 2006
YUMLU, A. Et Al. 2006. Organik pekmez ürünü geliştirilmesi raf ömrü ve kalite parametrelerinin belirlenmesi. Türkiye 9. Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 191-192.
YUMLU, A., HEPERKAN, Z. D., & KARBANCIOĞLU GÜLER, H. F., (2006). Organik pekmez ürünü geliştirilmesi raf ömrü ve kalite parametrelerinin belirlenmesi . Türkiye 9. Gıda Kongresi (pp.191-192). Bolu, Turkey
YUMLU, AYÇA, Zeynep Dilek Heperkan, And Hatice Funda Karbancıoğlu Güler. "Organik pekmez ürünü geliştirilmesi raf ömrü ve kalite parametrelerinin belirlenmesi," Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2006
YUMLU, AYÇA Et Al. "Organik pekmez ürünü geliştirilmesi raf ömrü ve kalite parametrelerinin belirlenmesi." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.191-192, 2006
YUMLU, A. HEPERKAN, Z. D. And KARBANCIOĞLU GÜLER, H. F. (2006) . "Organik pekmez ürünü geliştirilmesi raf ömrü ve kalite parametrelerinin belirlenmesi." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.191-192.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYÇA YUMLU Et Al. }, title={Organik pekmez ürünü geliştirilmesi raf ömrü ve kalite parametrelerinin belirlenmesi}, congress name={Türkiye 9. Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={191-192} }