M. Gür, "Balkabağının Akışkan Yataklı Kurutucuda Kurutulmasının Deneysel ve Teorik İncelenmesi," ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.21, no.2, pp.145-158, 2016
Gür, M. 2016. Balkabağının Akışkan Yataklı Kurutucuda Kurutulmasının Deneysel ve Teorik İncelenmesi. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.21, no.2 , 145-158.
Gür, M., (2016). Balkabağının Akışkan Yataklı Kurutucuda Kurutulmasının Deneysel ve Teorik İncelenmesi. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.21, no.2, 145-158.
Gür, Mert. "Balkabağının Akışkan Yataklı Kurutucuda Kurutulmasının Deneysel ve Teorik İncelenmesi," ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.21, no.2, 145-158, 2016
Gür, Mert. "Balkabağının Akışkan Yataklı Kurutucuda Kurutulmasının Deneysel ve Teorik İncelenmesi." ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.21, no.2, pp.145-158, 2016
Gür, M. (2016) . "Balkabağının Akışkan Yataklı Kurutucuda Kurutulmasının Deneysel ve Teorik İncelenmesi." ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.21, no.2, pp.145-158.
@article{article, author={Mert Gür}, title={Balkabağının Akışkan Yataklı Kurutucuda Kurutulmasının Deneysel ve Teorik İncelenmesi}, journal={ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2016, pages={145-158} }