E. Aydın Et Al. , "Enzim ön uygulamasının siyah üzüm ve ahududu sularının fiziksel ve kimyasal özellikleri, toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.22, pp.502-512, 2018
Aydın, E. Et Al. 2018. Enzim ön uygulamasının siyah üzüm ve ahududu sularının fiziksel ve kimyasal özellikleri, toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.22 , 502-512.
Aydın, E., Sarıkaya, Ö., ÇATALKAYA, G., & KAHVECİ KARINCAOĞLU, D., (2018). Enzim ön uygulamasının siyah üzüm ve ahududu sularının fiziksel ve kimyasal özellikleri, toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.22, 502-512.
Aydın, Ezgi Et Al. "Enzim ön uygulamasının siyah üzüm ve ahududu sularının fiziksel ve kimyasal özellikleri, toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.22, 502-512, 2018
Aydın, Ezgi Et Al. "Enzim ön uygulamasının siyah üzüm ve ahududu sularının fiziksel ve kimyasal özellikleri, toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.22, pp.502-512, 2018
Aydın, E. Et Al. (2018) . "Enzim ön uygulamasının siyah üzüm ve ahududu sularının fiziksel ve kimyasal özellikleri, toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.22, pp.502-512.
@article{article, author={Ezgi Aydın Et Al. }, title={Enzim ön uygulamasının siyah üzüm ve ahududu sularının fiziksel ve kimyasal özellikleri, toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi}, journal={Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2018, pages={502-512} }