M. YAVUZ And B. ÖZÇELİK, "Bitkisel Protein izolatlarının fonksiyonel özellikleri," Akademik Gıda , vol.14, no.4, pp.424-430, 2016
YAVUZ, M. And ÖZÇELİK, B. 2016. Bitkisel Protein izolatlarının fonksiyonel özellikleri. Akademik Gıda , vol.14, no.4 , 424-430.
YAVUZ, M., & ÖZÇELİK, B., (2016). Bitkisel Protein izolatlarının fonksiyonel özellikleri. Akademik Gıda , vol.14, no.4, 424-430.
YAVUZ, Merve, And Beraat Özçelik. "Bitkisel Protein izolatlarının fonksiyonel özellikleri," Akademik Gıda , vol.14, no.4, 424-430, 2016
YAVUZ, Merve Y. And ÖZÇELİK, Beraat. "Bitkisel Protein izolatlarının fonksiyonel özellikleri." Akademik Gıda , vol.14, no.4, pp.424-430, 2016
YAVUZ, M. And ÖZÇELİK, B. (2016) . "Bitkisel Protein izolatlarının fonksiyonel özellikleri." Akademik Gıda , vol.14, no.4, pp.424-430.
@article{article, author={Merve Yavuz Düzgün And author={Beraat Özçelik}, title={Bitkisel Protein izolatlarının fonksiyonel özellikleri}, journal={Akademik Gıda}, year=2016, pages={424-430} }