B. Utku Et Al. , "Mercimek proteini izolatı ve unu kullanılarak bitkisel bazlı fırıncılık ürünlerinin geliştirilmesi," Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.7, no.1, pp.473-483, 2020
Utku, B. Et Al. 2020. Mercimek proteini izolatı ve unu kullanılarak bitkisel bazlı fırıncılık ürünlerinin geliştirilmesi. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.7, no.1 , 473-483.
Utku, B., Ayan, A. D., GÜNEŞ, Z. S., & CAN KARAÇA, A., (2020). Mercimek proteini izolatı ve unu kullanılarak bitkisel bazlı fırıncılık ürünlerinin geliştirilmesi. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.7, no.1, 473-483.
Utku, Burcu Et Al. "Mercimek proteini izolatı ve unu kullanılarak bitkisel bazlı fırıncılık ürünlerinin geliştirilmesi," Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.7, no.1, 473-483, 2020
Utku, Burcu Et Al. "Mercimek proteini izolatı ve unu kullanılarak bitkisel bazlı fırıncılık ürünlerinin geliştirilmesi." Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.7, no.1, pp.473-483, 2020
Utku, B. Et Al. (2020) . "Mercimek proteini izolatı ve unu kullanılarak bitkisel bazlı fırıncılık ürünlerinin geliştirilmesi." Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.7, no.1, pp.473-483.
@article{article, author={Burcu Utku Et Al. }, title={Mercimek proteini izolatı ve unu kullanılarak bitkisel bazlı fırıncılık ürünlerinin geliştirilmesi}, journal={Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi}, year=2020, pages={473-483} }