A. E. ÖZEN And M. KILIÇ AKYILMAZ, "Peynir altı suyundan elde edilen serum proteinlerinin fonksiyonel özellikleri," Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , 2007
ÖZEN, A. E. And KILIÇ AKYILMAZ, M. 2007. Peynir altı suyundan elde edilen serum proteinlerinin fonksiyonel özellikleri. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi .
ÖZEN, A. E., & KILIÇ AKYILMAZ, M., (2007). Peynir altı suyundan elde edilen serum proteinlerinin fonksiyonel özellikleri. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi .
ÖZEN, ASLI, And Meral Kılıç Akyılmaz. "Peynir altı suyundan elde edilen serum proteinlerinin fonksiyonel özellikleri," Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , 2007
ÖZEN, ASLI E. And KILIÇ AKYILMAZ, Meral K. . "Peynir altı suyundan elde edilen serum proteinlerinin fonksiyonel özellikleri." Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , 2007
ÖZEN, A. E. And KILIÇ AKYILMAZ, M. (2007) . "Peynir altı suyundan elde edilen serum proteinlerinin fonksiyonel özellikleri." Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi .
@article{article, author={ASLI EMİNE ÖZEN And author={Meral Kılıç Akyılmaz}, title={Peynir altı suyundan elde edilen serum proteinlerinin fonksiyonel özellikleri}, journal={Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi}, year=2007}