A. SAYGÜN Et Al. , "Bazı süt ürünlerinin mikrobiyolojik açıdan yasal düzenlemelere göre değerlendirilmesi," Dünya Gıda , pp.77-84, 2007
SAYGÜN, A. Et Al. 2007. Bazı süt ürünlerinin mikrobiyolojik açıdan yasal düzenlemelere göre değerlendirilmesi. Dünya Gıda , 77-84.
SAYGÜN, A., Doğu, E., & Aran, N., (2007). Bazı süt ürünlerinin mikrobiyolojik açıdan yasal düzenlemelere göre değerlendirilmesi. Dünya Gıda , 77-84.
SAYGÜN, Ayşe, Esra Doğu, And Necla Aran. "Bazı süt ürünlerinin mikrobiyolojik açıdan yasal düzenlemelere göre değerlendirilmesi," Dünya Gıda , 77-84, 2007
SAYGÜN, Ayşe Et Al. "Bazı süt ürünlerinin mikrobiyolojik açıdan yasal düzenlemelere göre değerlendirilmesi." Dünya Gıda , pp.77-84, 2007
SAYGÜN, A. Doğu, E. And Aran, N. (2007) . "Bazı süt ürünlerinin mikrobiyolojik açıdan yasal düzenlemelere göre değerlendirilmesi." Dünya Gıda , pp.77-84.
@article{article, author={Ayşe Saygün Et Al. }, title={Bazı süt ürünlerinin mikrobiyolojik açıdan yasal düzenlemelere göre değerlendirilmesi}, journal={Dünya Gıda}, year=2007, pages={77-84} }