A. MUTLU And H. F. KARBANCIOĞLU GÜLER, "Fermantasyonun mikotoksinler üzerine etkisi," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.80, 2013
MUTLU, A. And KARBANCIOĞLU GÜLER, H. F. 2013. Fermantasyonun mikotoksinler üzerine etkisi. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 80.
MUTLU, A., & KARBANCIOĞLU GÜLER, H. F., (2013). Fermantasyonun mikotoksinler üzerine etkisi . 8. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.80). Ankara, Turkey
MUTLU, AYŞEGÜL, And Hatice Funda Karbancıoğlu Güler. "Fermantasyonun mikotoksinler üzerine etkisi," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2013
MUTLU, AYŞEGÜL And KARBANCIOĞLU GÜLER, Hatice F. . "Fermantasyonun mikotoksinler üzerine etkisi." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.80, 2013
MUTLU, A. And KARBANCIOĞLU GÜLER, H. F. (2013) . "Fermantasyonun mikotoksinler üzerine etkisi." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.80.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYŞEGÜL MUTLU And author={Hatice Funda Karbancıoğlu Güler}, title={Fermantasyonun mikotoksinler üzerine etkisi}, congress name={8. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2013}, pages={80} }