A. YÜCETEPE And B. ÖZÇELİK, "Bitkisel kaynaklardan elde edilen doğal renk maddeleri," 2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi , Antalya, Turkey, 2015
YÜCETEPE, A. And ÖZÇELİK, B. 2015. Bitkisel kaynaklardan elde edilen doğal renk maddeleri. 2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi , (Antalya, Turkey).
YÜCETEPE, A., & ÖZÇELİK, B., (2015). Bitkisel kaynaklardan elde edilen doğal renk maddeleri . 2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi, Antalya, Turkey
YÜCETEPE, AYSUN, And Beraat Özçelik. "Bitkisel kaynaklardan elde edilen doğal renk maddeleri," 2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi, Antalya, Turkey, 2015
YÜCETEPE, AYSUN And ÖZÇELİK, Beraat. "Bitkisel kaynaklardan elde edilen doğal renk maddeleri." 2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi , Antalya, Turkey, 2015
YÜCETEPE, A. And ÖZÇELİK, B. (2015) . "Bitkisel kaynaklardan elde edilen doğal renk maddeleri." 2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYSUN YÜCETEPE And author={Beraat Özçelik}, title={Bitkisel kaynaklardan elde edilen doğal renk maddeleri}, congress name={2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2015}}