Z. Ağaçdelen Et Al. , "Enzimatik muamele ile meyve ve sebze sularının durultulması," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey, 2016
Ağaçdelen, Z. Et Al. 2016. Enzimatik muamele ile meyve ve sebze sularının durultulması. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Turkey).
Ağaçdelen, Z., Çimen, P., Tezcan, E., Kıbıcı, D., Kazma, C., & KAHVECİ, D., (2016). Enzimatik muamele ile meyve ve sebze sularının durultulması . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Turkey
Ağaçdelen, Zeynep Et Al. "Enzimatik muamele ile meyve ve sebze sularının durultulması," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Turkey, 2016
Ağaçdelen, Zeynep Et Al. "Enzimatik muamele ile meyve ve sebze sularının durultulması." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey, 2016
Ağaçdelen, Z. Et Al. (2016) . "Enzimatik muamele ile meyve ve sebze sularının durultulması." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Zeynep Ağaçdelen Et Al. }, title={Enzimatik muamele ile meyve ve sebze sularının durultulması}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2016}}