E. ÇAPANOĞLU GÜVEN And D. BOYACIOĞLU, "Domatesin Gelişimi Sırasında Antioksidan Bileşiklerinde Meydana Gelen Değişimler," Akademik Gıda Dergisi , pp.44, 2010
ÇAPANOĞLU GÜVEN, E. And BOYACIOĞLU, D. 2010. Domatesin Gelişimi Sırasında Antioksidan Bileşiklerinde Meydana Gelen Değişimler. Akademik Gıda Dergisi , 44.
ÇAPANOĞLU GÜVEN, E., & BOYACIOĞLU, D., (2010). Domatesin Gelişimi Sırasında Antioksidan Bileşiklerinde Meydana Gelen Değişimler. Akademik Gıda Dergisi , 44.
ÇAPANOĞLU GÜVEN, Esra, And DİLEK BOYACIOĞLU. "Domatesin Gelişimi Sırasında Antioksidan Bileşiklerinde Meydana Gelen Değişimler," Akademik Gıda Dergisi , 44, 2010
ÇAPANOĞLU GÜVEN, Esra Ç. And BOYACIOĞLU, DİLEK. "Domatesin Gelişimi Sırasında Antioksidan Bileşiklerinde Meydana Gelen Değişimler." Akademik Gıda Dergisi , pp.44, 2010
ÇAPANOĞLU GÜVEN, E. And BOYACIOĞLU, D. (2010) . "Domatesin Gelişimi Sırasında Antioksidan Bileşiklerinde Meydana Gelen Değişimler." Akademik Gıda Dergisi , p.44.
@article{article, author={Esra Çapanoğlu Güven And author={DİLEK BOYACIOĞLU}, title={Domatesin Gelişimi Sırasında Antioksidan Bileşiklerinde Meydana Gelen Değişimler}, journal={Akademik Gıda Dergisi}, year=2010, pages={44} }