D. N. Dikmetaş Et Al. , "Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri," Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.7, pp.274-283, 2019
Dikmetaş, D. N. Et Al. 2019. Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri. Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.7 , 274-283.
Dikmetaş, D. N., Konuşur, G., Mutlu İngök, A., Gülsünoğlu, Z., & Karbancıoğlu Güler, H. F., (2019). Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri. Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.7, 274-283.
Dikmetaş, Dilara Et Al. "Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri," Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.7, 274-283, 2019
Dikmetaş, Dilara N. Et Al. "Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri." Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.7, pp.274-283, 2019
Dikmetaş, D. N. Et Al. (2019) . "Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri." Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.7, pp.274-283.
@article{article, author={Dilara Nur Dikmetaş Et Al. }, title={Portakal (Citrus sinensis) Kabuğundan Elde Edilen Hidrosol/Esansiyel Yağların Antimikrobiyal ve Antioksidan Özellikleri}, journal={Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2019, pages={274-283} }