E. Terzi Et Al. , "Fasulye proteini izolatının çeşitli gıda ürünlerinin kalite özelliklerine etkisi," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.20, pp.152-161, 2020
Terzi, E. Et Al. 2020. Fasulye proteini izolatının çeşitli gıda ürünlerinin kalite özelliklerine etkisi. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.20 , 152-161.
Terzi, E., Bilgintürk, M., Gündoğan, R., & CAN KARAÇA, A., (2020). Fasulye proteini izolatının çeşitli gıda ürünlerinin kalite özelliklerine etkisi. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.20, 152-161.
Terzi, Elif Et Al. "Fasulye proteini izolatının çeşitli gıda ürünlerinin kalite özelliklerine etkisi," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.20, 152-161, 2020
Terzi, Elif Et Al. "Fasulye proteini izolatının çeşitli gıda ürünlerinin kalite özelliklerine etkisi." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.20, pp.152-161, 2020
Terzi, E. Et Al. (2020) . "Fasulye proteini izolatının çeşitli gıda ürünlerinin kalite özelliklerine etkisi." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.20, pp.152-161.
@article{article, author={Elif Terzi Et Al. }, title={Fasulye proteini izolatının çeşitli gıda ürünlerinin kalite özelliklerine etkisi}, journal={Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2020, pages={152-161} }