M. KILIÇ AKYILMAZ Et Al. , "DEPO BAĞIL NEMİ VE SICAKLIĞININ SARAY HELVASININ KALİTESİNE ETKİLERİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, pp.260-273, 2019
KILIÇ AKYILMAZ, M. Et Al. 2019. DEPO BAĞIL NEMİ VE SICAKLIĞININ SARAY HELVASININ KALİTESİNE ETKİLERİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44 , 260-273.
KILIÇ AKYILMAZ, M., Atıl, Ö., & GÜLSÜNOĞLU, Z., (2019). DEPO BAĞIL NEMİ VE SICAKLIĞININ SARAY HELVASININ KALİTESİNE ETKİLERİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, 260-273.
KILIÇ AKYILMAZ, Meral, Özer Atıl, And ZEHRA GÜLSÜNOĞLU. "DEPO BAĞIL NEMİ VE SICAKLIĞININ SARAY HELVASININ KALİTESİNE ETKİLERİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, 260-273, 2019
KILIÇ AKYILMAZ, Meral K. Et Al. "DEPO BAĞIL NEMİ VE SICAKLIĞININ SARAY HELVASININ KALİTESİNE ETKİLERİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, pp.260-273, 2019
KILIÇ AKYILMAZ, M. Atıl, Ö. And GÜLSÜNOĞLU, Z. (2019) . "DEPO BAĞIL NEMİ VE SICAKLIĞININ SARAY HELVASININ KALİTESİNE ETKİLERİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, pp.260-273.
@article{article, author={Meral Kılıç Akyılmaz Et Al. }, title={DEPO BAĞIL NEMİ VE SICAKLIĞININ SARAY HELVASININ KALİTESİNE ETKİLERİ}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2019, pages={260-273} }