H. F. KARBANCIOĞLU GÜLER And H. İ. OKTAY, "Gıdalarda Mikrobiyal Bozulma İndikatörleri," In Gıda Mikrobiyolojisi , Ankara: Efil Yayınevi, 2017, pp.395-402.
KARBANCIOĞLU GÜLER, H. F. And OKTAY, H. İ. Gıdalarda Mikrobiyal Bozulma İndikatörleri. 2017. In Gıda Mikrobiyolojisi , Efil Yayınevi, Ankara, 395-402.
KARBANCIOĞLU GÜLER, H. F., & OKTAY, H. İ., (2017). Gıdalarda Mikrobiyal Bozulma İndikatörleri. Gıda Mikrobiyolojisi (pp.395-402), Ankara: Efil Yayınevi.
KARBANCIOĞLU GÜLER, Hatice, And H İMGE OKTAY. "Gıdalarda Mikrobiyal Bozulma İndikatörleri." In Gıda Mikrobiyolojisi , 395-402. Ankara: Efil Yayınevi, 2017
KARBANCIOĞLU GÜLER, Hatice F. And OKTAY, H İ. . "Gıdalarda Mikrobiyal Bozulma İndikatörleri." Gıda Mikrobiyolojisi , Efil Yayınevi, 2017, pp.395-402.
KARBANCIOĞLU GÜLER, H. F. And OKTAY, H. İ. (2017) "Gıdalarda Mikrobiyal Bozulma İndikatörleri", Gıda Mikrobiyolojisi . Ankara: Efil Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Hatice Funda Karbancıoğlu Güler And author ={H İMGE OKTAY}, chaptertitle={Gıdalarda Mikrobiyal Bozulma İndikatörleri}, booktitle={ Gıda Mikrobiyolojisi}, publisher={Efil Yayınevi}, city={Ankara},year={2017} }