C. DAŞKAYA DİKMEN Et Al. , "Farklı kaynaklardan izole edilen mikroorganizmaların enzim üretim potansiyellerinin belirlenmesi," Gıda Metabolizma ve Sağlık Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , Turkey, pp.116, 2016
DAŞKAYA DİKMEN, C. Et Al. 2016. Farklı kaynaklardan izole edilen mikroorganizmaların enzim üretim potansiyellerinin belirlenmesi. Gıda Metabolizma ve Sağlık Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , (Turkey), 116.
DAŞKAYA DİKMEN, C., KARBANCIOĞLU GÜLER, H. F., & ÖZÇELİK, B., (2016). Farklı kaynaklardan izole edilen mikroorganizmaların enzim üretim potansiyellerinin belirlenmesi . Gıda Metabolizma ve Sağlık Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi (pp.116). , Turkey
DAŞKAYA DİKMEN, Ceren, Hatice Funda Karbancıoğlu Güler, And Beraat Özçelik. "Farklı kaynaklardan izole edilen mikroorganizmaların enzim üretim potansiyellerinin belirlenmesi," Gıda Metabolizma ve Sağlık Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, Turkey, 2016
DAŞKAYA DİKMEN, Ceren D. Et Al. "Farklı kaynaklardan izole edilen mikroorganizmaların enzim üretim potansiyellerinin belirlenmesi." Gıda Metabolizma ve Sağlık Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , Turkey, pp.116, 2016
DAŞKAYA DİKMEN, C. KARBANCIOĞLU GÜLER, H. F. And ÖZÇELİK, B. (2016) . "Farklı kaynaklardan izole edilen mikroorganizmaların enzim üretim potansiyellerinin belirlenmesi." Gıda Metabolizma ve Sağlık Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , Turkey, p.116.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ceren Daşkaya Dikmen Et Al. }, title={Farklı kaynaklardan izole edilen mikroorganizmaların enzim üretim potansiyellerinin belirlenmesi}, congress name={Gıda Metabolizma ve Sağlık Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2016}, pages={116} }