Z. D. HEPERKAN Et Al. , "Et ürünlerinde tahminleyici mikrobiyoloji uygulamaları," 4. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.299-306, 2005
HEPERKAN, Z. D. Et Al. 2005. Et ürünlerinde tahminleyici mikrobiyoloji uygulamaları. 4. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 299-306.
HEPERKAN, Z. D., DALKILIÇ KAYA, G., & KARBANCIOĞLU GÜLER, H. F., (2005). Et ürünlerinde tahminleyici mikrobiyoloji uygulamaları . 4. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.299-306). Ankara, Turkey
HEPERKAN, Zeynep, GÖZDE DALKILIÇ KAYA, And Hatice Funda Karbancıoğlu Güler. "Et ürünlerinde tahminleyici mikrobiyoloji uygulamaları," 4. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2005
HEPERKAN, Zeynep D. Et Al. "Et ürünlerinde tahminleyici mikrobiyoloji uygulamaları." 4. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.299-306, 2005
HEPERKAN, Z. D. DALKILIÇ KAYA, G. And KARBANCIOĞLU GÜLER, H. F. (2005) . "Et ürünlerinde tahminleyici mikrobiyoloji uygulamaları." 4. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.299-306.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Zeynep Dilek Heperkan Et Al. }, title={Et ürünlerinde tahminleyici mikrobiyoloji uygulamaları}, congress name={4. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2005}, pages={299-306} }