S. D. Doyuran Et Al. , "Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri," Traditional Foods Symposium , Van, Turkey, pp.1, 2004
Doyuran, S. D. Et Al. 2004. Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri. Traditional Foods Symposium , (Van, Turkey), 1.
Doyuran, S. D., Özgüven, M., & Güven, S., (2004). Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri . Traditional Foods Symposium (pp.1). Van, Turkey
Doyuran, Saadet, Mine Özgüven, And Selma Güven. "Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri," Traditional Foods Symposium, Van, Turkey, 2004
Doyuran, Saadet D. Et Al. "Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri." Traditional Foods Symposium , Van, Turkey, pp.1, 2004
Doyuran, S. D. Özgüven, M. And Güven, S. (2004) . "Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri." Traditional Foods Symposium , Van, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Saadet Dilek Doyuran Et Al. }, title={Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri}, congress name={Traditional Foods Symposium}, city={Van}, country={Turkey}, year={2004}, pages={1} }