S. Kamiloğlu Et Al. , "Kuru meyvelerin kuruyemişler ile birlikte tüketiminin flavonoidlerin in vitro biyoyararlılığına etkisinin incelenmesi," GIDA , vol.39, no.4, pp.227-233, 2014
Kamiloğlu, S. Et Al. 2014. Kuru meyvelerin kuruyemişler ile birlikte tüketiminin flavonoidlerin in vitro biyoyararlılığına etkisinin incelenmesi. GIDA , vol.39, no.4 , 227-233.
Kamiloğlu, S., Paslı, A. A., ÇAPANOĞLU GÜVEN, E., & ÖZÇELİK, B., (2014). Kuru meyvelerin kuruyemişler ile birlikte tüketiminin flavonoidlerin in vitro biyoyararlılığına etkisinin incelenmesi. GIDA , vol.39, no.4, 227-233.
Kamiloğlu, Senem Et Al. "Kuru meyvelerin kuruyemişler ile birlikte tüketiminin flavonoidlerin in vitro biyoyararlılığına etkisinin incelenmesi," GIDA , vol.39, no.4, 227-233, 2014
Kamiloğlu, Senem Et Al. "Kuru meyvelerin kuruyemişler ile birlikte tüketiminin flavonoidlerin in vitro biyoyararlılığına etkisinin incelenmesi." GIDA , vol.39, no.4, pp.227-233, 2014
Kamiloğlu, S. Et Al. (2014) . "Kuru meyvelerin kuruyemişler ile birlikte tüketiminin flavonoidlerin in vitro biyoyararlılığına etkisinin incelenmesi." GIDA , vol.39, no.4, pp.227-233.
@article{article, author={Senem Kamiloğlu Et Al. }, title={Kuru meyvelerin kuruyemişler ile birlikte tüketiminin flavonoidlerin in vitro biyoyararlılığına etkisinin incelenmesi}, journal={GIDA}, year=2014, pages={227-233} }