E. Aydın Et Al. , "Enzim uygulamasının siyah üzüm ve ahududu sularının kimyasal özellikleri, toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
Aydın, E. Et Al. 2016. Enzim uygulamasının siyah üzüm ve ahududu sularının kimyasal özellikleri, toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey).
Aydın, E., Sarıkaya, Ö., ÇATALKAYA, G., & KAHVECİ, D., (2016). Enzim uygulamasının siyah üzüm ve ahududu sularının kimyasal özellikleri, toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey
Aydın, Ezgi Et Al. "Enzim uygulamasının siyah üzüm ve ahududu sularının kimyasal özellikleri, toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
Aydın, Ezgi Et Al. "Enzim uygulamasının siyah üzüm ve ahududu sularının kimyasal özellikleri, toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
Aydın, E. Et Al. (2016) . "Enzim uygulamasının siyah üzüm ve ahududu sularının kimyasal özellikleri, toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ezgi Aydın Et Al. }, title={Enzim uygulamasının siyah üzüm ve ahududu sularının kimyasal özellikleri, toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}}