F. E. Fıratlıgil Et Al. , "Erik Püresinin Reolojik Karakterizasyonu," Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.1, 2002
Fıratlıgil, F. E. Et Al. 2002. Erik Püresinin Reolojik Karakterizasyonu. Türkiye 7. Gıda Kongresi , (Ankara, Turkey), 1.
Fıratlıgil, F. E., Altay, F., & Evranuz, Ö., (2002). Erik Püresinin Reolojik Karakterizasyonu . Türkiye 7. Gıda Kongresi (pp.1). Ankara, Turkey
Fıratlıgil, Fatma, Filiz Altay, And Özgül Evranuz. "Erik Püresinin Reolojik Karakterizasyonu," Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 2002
Fıratlıgil, Fatma E. Et Al. "Erik Püresinin Reolojik Karakterizasyonu." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.1, 2002
Fıratlıgil, F. E. Altay, F. And Evranuz, Ö. (2002) . "Erik Püresinin Reolojik Karakterizasyonu." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatma Ebru Fıratlıgil Et Al. }, title={Erik Püresinin Reolojik Karakterizasyonu}, congress name={Türkiye 7. Gıda Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2002}, pages={1} }