S. KAYACAN Et Al. , "Yenilebilir mantar ekstraktlarının antimikrobiyal ve antifungal özellikleri," 2nd International Congress of Agriculture, Food and Gastronomy , Antalya, Turkey, pp.214-215, 2015
KAYACAN, S. Et Al. 2015. Yenilebilir mantar ekstraktlarının antimikrobiyal ve antifungal özellikleri. 2nd International Congress of Agriculture, Food and Gastronomy , (Antalya, Turkey), 214-215.
KAYACAN, S., ÇOBAN, D., & KARBANCIOĞLU GÜLER, H. F., (2015). Yenilebilir mantar ekstraktlarının antimikrobiyal ve antifungal özellikleri . 2nd International Congress of Agriculture, Food and Gastronomy (pp.214-215). Antalya, Turkey
KAYACAN, SELMA, DİLARA ÇOBAN, And Hatice Funda Karbancıoğlu Güler. "Yenilebilir mantar ekstraktlarının antimikrobiyal ve antifungal özellikleri," 2nd International Congress of Agriculture, Food and Gastronomy, Antalya, Turkey, 2015
KAYACAN, SELMA Et Al. "Yenilebilir mantar ekstraktlarının antimikrobiyal ve antifungal özellikleri." 2nd International Congress of Agriculture, Food and Gastronomy , Antalya, Turkey, pp.214-215, 2015
KAYACAN, S. ÇOBAN, D. And KARBANCIOĞLU GÜLER, H. F. (2015) . "Yenilebilir mantar ekstraktlarının antimikrobiyal ve antifungal özellikleri." 2nd International Congress of Agriculture, Food and Gastronomy , Antalya, Turkey, pp.214-215.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SELMA KAYACAN Et Al. }, title={Yenilebilir mantar ekstraktlarının antimikrobiyal ve antifungal özellikleri}, congress name={2nd International Congress of Agriculture, Food and Gastronomy}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2015}, pages={214-215} }