M. FAKIOĞLU Et Al. , "İçme sularında alg kaynaklı tat ve koku sorununun değerlendirilmesi," Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri , vol.24, 2018
FAKIOĞLU, M. Et Al. 2018. İçme sularında alg kaynaklı tat ve koku sorununun değerlendirilmesi. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri , vol.24 .
FAKIOĞLU, M., KARPUZCU, M. E., & ÖZTÜRK, İ., (2018). İçme sularında alg kaynaklı tat ve koku sorununun değerlendirilmesi. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri , vol.24.
FAKIOĞLU, Malhun, Mahmut Ekrem Karpuzcu, And İzzet Öztürk. "İçme sularında alg kaynaklı tat ve koku sorununun değerlendirilmesi," Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri , vol.24, 2018
FAKIOĞLU, Malhun F. Et Al. "İçme sularında alg kaynaklı tat ve koku sorununun değerlendirilmesi." Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri , vol.24, 2018
FAKIOĞLU, M. KARPUZCU, M. E. And ÖZTÜRK, İ. (2018) . "İçme sularında alg kaynaklı tat ve koku sorununun değerlendirilmesi." Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri , vol.24.
@article{article, author={Malhun Fakıoğlu Kutlu Et Al. }, title={İçme sularında alg kaynaklı tat ve koku sorununun değerlendirilmesi}, journal={Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri}, year=2018}