Z. D. HEPERKAN Et Al. , "Gıda kaynaklı mikroorganizmaların kontrolünde ısıl olmayan yöntemlerin kullanımı," 4. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.263-272, 2005
HEPERKAN, Z. D. Et Al. 2005. Gıda kaynaklı mikroorganizmaların kontrolünde ısıl olmayan yöntemlerin kullanımı. 4. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 263-272.
HEPERKAN, Z. D., DALKILIÇ KAYA, G., & KARBANCIOĞLU GÜLER, H. F., (2005). Gıda kaynaklı mikroorganizmaların kontrolünde ısıl olmayan yöntemlerin kullanımı . 4. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.263-272). Ankara, Turkey
HEPERKAN, Zeynep, GÖZDE DALKILIÇ KAYA, And Hatice Funda Karbancıoğlu Güler. "Gıda kaynaklı mikroorganizmaların kontrolünde ısıl olmayan yöntemlerin kullanımı," 4. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2005
HEPERKAN, Zeynep D. Et Al. "Gıda kaynaklı mikroorganizmaların kontrolünde ısıl olmayan yöntemlerin kullanımı." 4. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.263-272, 2005
HEPERKAN, Z. D. DALKILIÇ KAYA, G. And KARBANCIOĞLU GÜLER, H. F. (2005) . "Gıda kaynaklı mikroorganizmaların kontrolünde ısıl olmayan yöntemlerin kullanımı." 4. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.263-272.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Zeynep Dilek Heperkan Et Al. }, title={Gıda kaynaklı mikroorganizmaların kontrolünde ısıl olmayan yöntemlerin kullanımı}, congress name={4. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2005}, pages={263-272} }