S. D. Doyuran Et Al. , "Geleneksel Gıdalardan Lokumun Üretimi ve Özellikler," Gıda Mühendisliği , vol.23, no.10, pp.63-68, 2006
Doyuran, S. D. Et Al. 2006. Geleneksel Gıdalardan Lokumun Üretimi ve Özellikler. Gıda Mühendisliği , vol.23, no.10 , 63-68.
Doyuran, S. D., Özgüven, M., & Güven, S., (2006). Geleneksel Gıdalardan Lokumun Üretimi ve Özellikler. Gıda Mühendisliği , vol.23, no.10, 63-68.
Doyuran, Saadet, Mine Özgüven, And Selma Güven. "Geleneksel Gıdalardan Lokumun Üretimi ve Özellikler," Gıda Mühendisliği , vol.23, no.10, 63-68, 2006
Doyuran, Saadet D. Et Al. "Geleneksel Gıdalardan Lokumun Üretimi ve Özellikler." Gıda Mühendisliği , vol.23, no.10, pp.63-68, 2006
Doyuran, S. D. Özgüven, M. And Güven, S. (2006) . "Geleneksel Gıdalardan Lokumun Üretimi ve Özellikler." Gıda Mühendisliği , vol.23, no.10, pp.63-68.
@article{article, author={Saadet Dilek Doyuran Et Al. }, title={Geleneksel Gıdalardan Lokumun Üretimi ve Özellikler}, journal={Gıda Mühendisliği}, year=2006, pages={63-68} }