Ö. Ermiş Et Al. , "Sulu enzimatik ekstraksiyon ile fındık yağında verim ve kalitenin geliştirilmesi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey, 2016
Ermiş, Ö. Et Al. 2016. Sulu enzimatik ekstraksiyon ile fındık yağında verim ve kalitenin geliştirilmesi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Turkey).
Ermiş, Ö., Kazma, C., Kıbıcı, D., & KAHVECİ, D., (2016). Sulu enzimatik ekstraksiyon ile fındık yağında verim ve kalitenin geliştirilmesi . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Turkey
Ermiş, Özge Et Al. "Sulu enzimatik ekstraksiyon ile fındık yağında verim ve kalitenin geliştirilmesi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Turkey, 2016
Ermiş, Özge Et Al. "Sulu enzimatik ekstraksiyon ile fındık yağında verim ve kalitenin geliştirilmesi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey, 2016
Ermiş, Ö. Et Al. (2016) . "Sulu enzimatik ekstraksiyon ile fındık yağında verim ve kalitenin geliştirilmesi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Özge Ermiş Et Al. }, title={Sulu enzimatik ekstraksiyon ile fındık yağında verim ve kalitenin geliştirilmesi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2016}}