A. CAN KARAÇA Et Al. , "Püskürtmeli kurutma işleminin meyve suyu konsantrelerinin fenolik madde içeriğine ve antioksidan aktivitesine etkisi," GIDA , 2017
CAN KARAÇA, A. Et Al. 2017. Püskürtmeli kurutma işleminin meyve suyu konsantrelerinin fenolik madde içeriğine ve antioksidan aktivitesine etkisi. GIDA .
CAN KARAÇA, A., BAŞKAYA, H., GÜZEL, Ö., & AK, M., (2017). Püskürtmeli kurutma işleminin meyve suyu konsantrelerinin fenolik madde içeriğine ve antioksidan aktivitesine etkisi. GIDA .
CAN KARAÇA, Aslı Et Al. "Püskürtmeli kurutma işleminin meyve suyu konsantrelerinin fenolik madde içeriğine ve antioksidan aktivitesine etkisi," GIDA , 2017
CAN KARAÇA, Aslı C. Et Al. "Püskürtmeli kurutma işleminin meyve suyu konsantrelerinin fenolik madde içeriğine ve antioksidan aktivitesine etkisi." GIDA , 2017
CAN KARAÇA, A. Et Al. (2017) . "Püskürtmeli kurutma işleminin meyve suyu konsantrelerinin fenolik madde içeriğine ve antioksidan aktivitesine etkisi." GIDA .
@article{article, author={Aslı Can Karaça Et Al. }, title={Püskürtmeli kurutma işleminin meyve suyu konsantrelerinin fenolik madde içeriğine ve antioksidan aktivitesine etkisi}, journal={GIDA}, year=2017}