S. BİLEK And G. ÖZKAN, "ÇİNKO-KLOROFİL TÜREVLERİNİN PEYNİR ALTI SUYU PROTEİNİ İLE EMÜLSİYON/SOĞUK JELLEŞME YÖNTEMİ İLE ENKAPSÜLASYONU," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, pp.174-183, 2018
BİLEK, S. And ÖZKAN, G. 2018. ÇİNKO-KLOROFİL TÜREVLERİNİN PEYNİR ALTI SUYU PROTEİNİ İLE EMÜLSİYON/SOĞUK JELLEŞME YÖNTEMİ İLE ENKAPSÜLASYONU. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43 , 174-183.
BİLEK, S., & ÖZKAN, G., (2018). ÇİNKO-KLOROFİL TÜREVLERİNİN PEYNİR ALTI SUYU PROTEİNİ İLE EMÜLSİYON/SOĞUK JELLEŞME YÖNTEMİ İLE ENKAPSÜLASYONU. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, 174-183.
BİLEK, SEDA, And Gülay Özkan. "ÇİNKO-KLOROFİL TÜREVLERİNİN PEYNİR ALTI SUYU PROTEİNİ İLE EMÜLSİYON/SOĞUK JELLEŞME YÖNTEMİ İLE ENKAPSÜLASYONU," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, 174-183, 2018
BİLEK, SEDA And ÖZKAN, Gülay. "ÇİNKO-KLOROFİL TÜREVLERİNİN PEYNİR ALTI SUYU PROTEİNİ İLE EMÜLSİYON/SOĞUK JELLEŞME YÖNTEMİ İLE ENKAPSÜLASYONU." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, pp.174-183, 2018
BİLEK, S. And ÖZKAN, G. (2018) . "ÇİNKO-KLOROFİL TÜREVLERİNİN PEYNİR ALTI SUYU PROTEİNİ İLE EMÜLSİYON/SOĞUK JELLEŞME YÖNTEMİ İLE ENKAPSÜLASYONU." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, pp.174-183.
@article{article, author={SEDA BİLEK And author={Gülay Özkan}, title={ÇİNKO-KLOROFİL TÜREVLERİNİN PEYNİR ALTI SUYU PROTEİNİ İLE EMÜLSİYON/SOĞUK JELLEŞME YÖNTEMİ İLE ENKAPSÜLASYONU}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2018, pages={174-183} }