Arş.Gör. Elif Feyza Aydar


Kimya-Metalurji, Gıda Mühendisliği


Araştırma Alanları: Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojisi

Metrikler

Yayın

15

Atıf (WoS)

86

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

155

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

3

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Araştırma Alanları

Gıda Bilimleri

Gıda Teknolojisi

Akademik Unvanlar / Görevler

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji, Gıda Mühendisliği

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2022

2022

Mineral profile of enriched modern bread with an ancient Anatolian wheat from Türkiye

AYDAR E. F., Demircan E., MERTDİNÇ Z., Kahraman T., ÖZÇELİK B.

14th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, 02 Ekim 2022

2022

2022

Consumer Preference Survey in Turkey for Plant-Based Milk Substitutes

Mertdinç Z., Aydar E. F., Tütüncü S., Özgüven M., Günşar B.

II-INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE “PROBLEMS AND PROSPECTS OF INNOVATIVE MACHINERY AND TECHNOLOGIES IN THE AGRI-FOOD CHAIN, Toskent, Özbekistan, 22 Nisan 2022

2022

2022

Effect of ancient wheat (Triticum turgidum ssp. dicoccum) on total flavonoid content and total antioxidant capacity of bread

AYDAR E. F., Demircan E., MERTDİNÇ Z., Kahraman T., Gültekin M., ÖZÇELİK B.

II-INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE “PROBLEMS AND PROSPECTS OF INNOVATIVE MACHINERY AND TECHNOLOGIES IN THE AGRI-FOOD CHAIN”, Özbekistan, 22 Nisan 2022


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 86

h-indeksi (WOS): 2