Desteklenen Projeler
-
2020 - 2023 EELISA-(‘European Engineering Learning Innovation andScience Alliance)
Erasmus Projesi
Sidal H. B., Durak Ata L., Can Karaça A., Çapanoğlu Güven E., Erden Bayazıt Z., Yorulmuş M. H., et al.
-
2016 - 2018 DOMATESİN FARKLI YÖNTEMLERLE SOSA İŞLENMESİ VE SON ÜRÜNE FARKLI FONKSİYONEL BİLEŞENLERİN İLAVESİ İLE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLER VE BİYOYARARLILIKTAKİ DEĞİŞİMİN İNCELENMESİ
-
2015 - 2018 TÜRKİYE'DE ÜRETİLEN ÇEŞİTLİ SİRKELERİN ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
-
2015 - 2018 Yeni bir intestinal ve endotel hücre ko-kültür modeliyle sindirim modellerinin birlikte kullanılarak siyah havuç polifenollerinin biyoyararlılığının ve biyoaktivitesinin çalışılması
-
2015 - 2018 Bazı Sebzelerin İşleme Sırasında Veya Yoğurt ile Birlikte Tüketilmeleri Durumunda İçerdikleri Fenolik ve Flavonoidlerin İn-Vitro Biyoyararlılığında ve Antioksidan Aktivitede Meydana Gelen Değişimlerim İncelenmesi
-
2013 - 2018 Geleneksel Türk Pekmez ve pestillerindeki polifenollerin ın vitro biyoerişebililiklerinin incelenmesi
-
2012 - 2018 Güneşte Kurutmanın İncirin Antioksidan Potansiyeli Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi
-
2010 - 2018 DOMATESİN OLGUNLAŞMASI SIRASINDA METAOLİT PROFİLİNDE MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER
-
2009 - 2018 DOMATESİN OLGUNLAŞMASI SIRASINDA 3-GT VE PAL ENZİM AKTİVİTELERİNDE MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER
-
2016 - 2016 Ticari Nar Sularının Antioksidan Profillerinin İncelenerek Otantisite Kontrollerinin Yapılması
-
2015 - 2016 Yoğurda Vişne İlavesinin Fenolik Bileşenler ve Proteinler Açısından İncelenmesi
-
2014 - 2016 Su Kefiri ile Fermente Edilmiş Vişne Suyunun Antioksidan İçeriği ve Biyoyararlılığı
-
2014 - 2016 Kara Havucun Posa ve Kabuğundaki Polifenol İçeriğinin İncelenmesi
-
2014 - 2016 Türkiye'de Yaygın Olarak Tüketilen Bazı Kuru Meyvelerdeki Antioksidanların Biyoyararlılığının İn-Vitro Yöntemlerle Tespiti
-
2014 - 2015 Tahin ve Pekmezin Beraber Tüketilmesinin Protein ve Fenolikler Üzerine Etkisi
-
2012 - 2015 Karadut İşlemede Kullanılan Proseslerin Antosiyanin İçeriği ve Biyokararlılığa Etkisinin Tespiti
-
2012 - 2014 Çeşitli Üzümlerden Elde Edilen Şaraplarda Yıllandırmanın Fenolik Madde, Antioksidan Madde ve Antosiyaninler Üzerine Etkisi
-
2011 - 2014 Kurutmanın Bursa ve Aydın Yöresi İncirlerinin Antioksidan Profili ve BiyoYARARLILIĞINA Etkisinin İncelenmesi
-
2011 - 2014 Üzüm Suyundaki Antosiyaninlerin Biyoyararlılığının Enzim Uygulaması ile Arttırılması