Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Kimya-Metalurji, Gıda Mühendisliği
Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Teknolojisi, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi, Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Gıda Ambalajlama, Mühendislik ve Teknoloji

Yayınlardaki İsimler: Gunes, Gurbuz

Metrikler

Yayın

113

Atıf (WoS)

610

H-İndeks (WoS)

13

Atıf (Scopus)

768

H-İndeks (Scopus)

14

Proje

38

Fikri Mülkiyet

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Biyografi

Dr. Gunes obtained his B.S. degree in Food Engineering department at Middle East Technical University in 1993.  He received his M.S and Ph.D. degree in Food Science from Cornell University in 1997 and 2001, respectively.  After working as a Postdoct. in Horticulture department at Cornell University for a year he started working as a research assistant at Kocaeli University.  Since August 2002 he has been working as a faculty member in Food Engineering Department at Istanbul Technical University.

İletişim

E-posta
gunesg@itu.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.itu.edu.tr/gunesg
İş Telefonu
+90 212 285 7165
Ofis
KMB, G-409