Akademik Unvanlar
-
2017 - Devam Ediyor Doç.Dr.
İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji, Gıda Mühendisliği
-
2010 - 2017 Yrd.Doç.Dr.
İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2010 Öğretim Görevlisi Dr.
İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji, Gıda Mühendisliği
-
1998 - 2009 Araştırma Görevlisi
İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2017 - Devam Ediyor Dekan Yardımcısı
İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji
-
2012 - 2018 Bilimsel Ödülü Komisyonu Üyesi
İstanbul Teknik Üniversitesi, Rektörlük
-
2014 - 2017 Bölüm Başkan Yardımcısı
İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2015 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi
-
2013 - 2014 Bölüm Başkan Yardımcısı
İstanbul Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetilen Tezler
-
Bioprospection of antagonistic yeasts for biocontrolling postharvest pathogenic fungi and physicochemical characterization of a yeast exopolysaccharide
Karbancıoğlu Güler H. F. (Danışman)
S.ÖZTEKİN(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Yerel maya kültürlerinin anjiyotensin dönüştürücü enzim inhibitörü üretme potansiyellerinin incelenmesi
Karbancıoğlu Güler H. F. (Danışman)
B.ORHAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Türkiye'deki TS EN ISO/IEC 17025 standardına göre akredite gıda laboratuvarlarının yeterlilik testi katılımları ve referans malzeme kullanımlarının analizi
Karbancıoğlu Güler H. F. (Danışman)
G.MÜSTAKİM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Valorization of industrial food wastes by production of phenolic antioxidants via fermentation with newly isolated Aspergillus spp.
Karbancıoğlu Güler H. F. (Eş Danışman), Kılıç Akyılmaz M.
Z.GÜLSÜNOĞLU(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Investigation of the antifungal activity of different essential oils and their nanofibers
Karbancıoğlu Güler H. F. (Danışman)
D.DEVECİOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Bazı esansiyel yağların Campylobacter spp. üzerine antimikrobiyal etkilerinin ve etki mekanizmalarının incelenmesi
Karbancıoğlu Güler H. F. (Danışman)
A.MUTLU(Öğrenci), Doktora, 2018 -
Soğukta aktif enzim üretimi ve anjiyotensin dönüştürücü enzim inhibitörü biyoaktif peptit eldesinde kullanılması
Karbancıoğlu Güler H. F. (Eş Danışman), Özçelik B.
C.DAŞKAYA(Öğrenci), Doktora, 2018 -
Bazı esansiyel yağların Staphylococcus aureus ve Escherichia coli üzerine antimikrobiyal etkisinin araştırılması
Karbancıoğlu Güler H. F. (Danışman)
D.TURHAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Kekik ve kakule esansiyel yağlarının antifungal etkisinin araştırılması
H.NUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Sıcaklık ve su aktivitesinin Aspergillus carbonarius’un gelişme ve okratoksin A oluşturması üzerine etkisinin incelenmesi
P.KÜÇÜKAKAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Kırmızı pulbiberlerde aflatoksin ve okratoksin A varlığının belirlenmesi
S.ÖZAKÇA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Aspergillus niger agg. ve Aspergillus carbonarius'un gelişmesine sıcaklık ve su aktivitesinin etkisinin modellenmesi
Karbancıoğlu Güler H. F. (Danışman)
C.ELİKOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Sıcaklığın Aspergillus section Nigri üyelerinin gelişme ve okratoksin A oluşturması üzerine etkisinin incelenmesi
Karbancıoğlu Güler H. F. (Danışman)
A.MUTLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012